maanantai 9. marraskuuta 2009

Ja nyt se alkaa!

Pahoittelut, että minusta ei ole kuulunut oikein yhtään mitään viime aikoina (kiire). Nyt kuitenkin on taas aikaa Austenille ja aloittakaamme harrastus leffailulla ja teen litkimisellä.

Mitäs ihmiset haluaisivat katsella dvd:ltä? Meillä on tällä hetkellä kolme vaihtoehtoa: BBC:n melko uusi Austen-parodia minisarja "Lost in Austen", BBC:n minisarja "Pride and Prejudice" (Colin Firth!!!) ja sama melko uutena leffana (Keira Knightley).

Jos jollakulla on jotain mukavaa dvd:tä itsellään, niin sitäkin voidaan katsella. Hihkaiskaa kommentteihin, että olisitte kiinnostuneita tulemaan, ja jos teitit tunnen, laitan sähköpostissa kutsua tulemaan kaikille halukkaille. Sunnuntaina 15.11. olisi kuitenkin tämä ensimmäinen elokuvasessio.

Ja englantilaishenkiset nyyttärit voisi pitää. Talo tarjoaa teetä ruusuposliinikannusta ja ehkä jotain eleganttia purtavaa. Lisäksi esillä on ainakin erilaisia hamstraamiani Jane Austen-aiheisia kirjoja. Ja kun näin ensimmäisen kerran kokoonnumme, suunnittelemma sitten samalla että mitä jatkossa tehtäisiin.

1 kommentti:

  1. Lost in Austen!:) Nyt kun olen siitä kuullut, hingun nähdä sen! Voidaanko aloittaa aikaisin, minun pitäisi ehtiä viimeistään seitsemän junaan kotia kohti? Jos vain mukaan mahtuu, otan teekirjan ja kirjontakirjan mukaan.:)

    Ja blogger-varmennus oli sopivasti preide - ensi kerralla varmaan preijudice.:)

    VastaaPoista